× Logo studioplien de smeedschool Home Cursus edelsmeden Workshop edelsmeden Foto's edelsmeden Wat is edelsmeden? Contact
Workshop Edelsmeden bij Studioplien de Smeedschool

Workshop Edelsmeden

De workshop edelsmeden wordt iedere laatste zaterdag van de maand georganiseerd in de Stadsfabriek in Alkmaar. In één middag van 13-17 uur maak je een zilveren ring naar eigen ontwerp! Je gaat zelf ontwerpen, zagen, vijlen, smeden en afwerken. Het is een hele leuke manier om kennis te maken met het ambachtelijke vak Edelsmeden.

Na deze middag sta je buiten met een zelfgemaakt zilveren sieraad.

Heb je al meer kennis van edelsmeden en wil je je vaardigheden uitbreiden? Dan kun je ook een cursus edelsmeden volgen.

Wat is de opzet van de workshop edelsmeden?

We vormen groepen van ongeveer 6 personen en zorgen voor genoeg individuele aandacht zodat je na de 4 uur buiten staat met je zelfontworpen zilveren ring en dat je de geheimen van het ambacht Edelsmeden hebt geleerd!

Het verschil met een Cursus Edelsmeden is dat je niet zelf gaat solderen en dat je meer begeleiding krijgt zodat je sieraad echt af is na afloop.

Workshop data

  • Zaterdag 27 jan. (vol)
  • Zaterdag 24 feb. (vol)
  • Zondag 24 maart (vol)
  • Zondag 21 april (vol)
  • Zondag 26 mei (vol)
  • Zaterdag 22 juni

Inschrijven voor workshop edelsmeden

Workshop edelsmeden als uitje met een groep

Een workshop Edelsmeden is ook heel geschikt om als familiefeestje, bedrijfsuitje of als vrijgezellenfeestje o.i.d. te doen!

Zilveren sieraad maken bij workshop edelsmeden

Wat kost een workshop edelsmeden?

De kosten zijn € 95,- pp. inclusief zilver, gebruik gereedschappen en materialen, koffie en thee en wat lekkers, en begeleiding. (let op: deze prijs is gebaseerd op een groep vanaf 6 personen).

Instagram StudioPlien  Volg ons op Instagram @studioplien